Kyolic česnek

 
Berte to nejlepší - Kyolic fermentovaný česnekový extrakt, nejvíce vědecky prozkoumaný, nejkvalitnější a nejprodávanější česnek bez pocitu pálení a česnekového zápachu. Kvalita z USA. Nejedná se o ani o deodorizovaný česnek, který lze běžně koupit, ale o vyzrálý česnekový extrakt fermentovaný speciální metodou.
Dle potížíNachlazení ZnačkaKyolic
Tato formulace obsahuje nejvyšší koncentraci vyzrálého česnekového extraktu na jednu kapsli. Jedná se o česnek zpracovaný speciální metodou, kdy dojde k zachování hlavních účinných látek v česneku. Vybrané odrůdy nejsilnějšího česneku paličáku, pěstované organickou metodou jsou po dobu 20 měsíců fermentovány v nerezových nádržích. Dochází tím k přetransformování volatilních sirných sloučenin do více stabilních komplexů a nových molekul. Dochází také ke koncentraci důležité sirné sloučeniny S-Allyl Cystein, která je v tomto česnekovém extraktu až 8x vyšší než v čerstvém česneku. Zároveň tento proces zpracování odstraňuje silný zápach, který známe z čerstvého česneku. Jedná se tedy o rovnocenou alternativu k použití čerstvého česneku, k jehož známému příznivému působení je potřeba zkonzumovat více než 1-2 gramy čerstvého česneku denně. Vysoká konzumace čerstvého česneku však může přinést kromě velké bolesti v ústech, také potenciální popálení trávicího traktu. Díky metabolizaci účinných složek čerstvého česneku v organizmu dochází k jejich uvolňování tělem a také k tělesnému zápachu ze sirných sloučenin, což nebývá společensky příliš vhodné. Výhodou tohoto fermentovaného česneku je tedy velmi pohodlné uživání dostatečného množství česneku bez zápachu, pálení a dalších nepříznivých jevů. Česnek je úžasná rostlina konzumována po staletí našimi předky a v našich končinách se tradičně konzumuje jedna z nejsilnějších odrůd česneku paličáku. Kyolic Aged Garlic extract je vyráběn z nejkvalitnějších ekologicky pěstovaných silných odrůd česneku paličáku. Nyní si v 21. stoletím můžeme pohodlně užívat silné účinky toho co odpradávna pomáhalo našim předkům bez nepřijemného zápachu.
Dle potížíNachlazení ZnačkaKyolic
Kyolic vyzrálý česnekový extrakt je česnek zpracovaný speciální metodou, kdy dojde k zachování hlavních účinných látek. Vše začíná pěstováním těch nejlepších palicí česneku, výhradně za použití organických metod pěstování, bez použití syntetických pesticidů a hnojiv. Vybrané palice česneku jsou pak fermentovýny v nerezových nádržích po dobu 20 měsíců. Díky tomu dochází k přeměně volatilních sirných látek (mimo jiné způsobující pálení a zápach z česneku) do stabilnějších molekul, jako je S-Allyl Cystein (SAC). S-Allyl Cystein je sirná molekula rozpustná ve vodě a působící mimo jiné jako vychytávač nebezpečných volných radikálů a peroxidů kyslíku a dusíku. Indukuje také produkci endogenních enzymů jako je glutathion a superoxiddismutáza. Zároveň tento proces zpracování odstraňuje silný zápach, který známe z čerstvého česneku. Jedná se tedy o rovnocenou alternativu k použití čerstvého česneku, k jehož příznivému působení je potřeba zkonzumovat více než 1-2 gramy čerstvého česneku denně.Toto však může přinést kromě velké bolesti v ústech, potenciální popálení trávicího traktu. Dále, díky metabolizaci účinných složek v organizmu po požití čerstvého česneku, dochází k jeho uvolňování tělem a silnému zápachu sirných sloučenin, což není příliš vhodné ve společnosti.  Oproti silně zažité obecné představě, není alicin hlavní účinnou složkou, zodpovědnou za příznivé účinky česneku. Alicin je velmi reaktivní molekula vznikající z alliinu za působení enzymu alináza, přítomném v čerstvém česneku. Alicin sice působí proti bakteriím a virům ve zkumavce a v testech in vitro. Jeho biovyužitelnost v těle je ale prakticky nulová a testy neprokázali jeho přítomnost v séru, a to ani ve vysokých dávkách. Díky své reaktivitě také není v žádných česnekových přípravcích obsažen. Vyjímkou mohou být extakty přímo s allicinem, ve speciální formulaci nebo v potahovaných tabletách zabraňujícím jeho deaktivaci v žaludku. Uvolňuje se pak až v tenkém střevě, kde je však také rychle metabolizován, může však také poškodit střevní stěnu. Navíc alicin, pokud se dostane do střeva může ničit střevní mikroflóru, tedy zlé i přátelské střevní bakterie. Výhodou Kyolic vyzrálého česnekového extraktu je tedy jeho velmi pohodlné uživání většího množství česneku a to bez zápachu, pálení a dalších nepříznivých jevů. Díky speciálnímu procesu fermentace dochází k zachování důležitých sirných sloučenin, jako je S-Allyl Cystein ve vysokém množství. Česnek je úžasná rostlina konzumována po staletí našimi předky a v našich končinách se tradičně konzumuje jedna z nejsilnějších odrůd česneku.Je to dáno tím, že v ČR jsou šlechtěny odrůdy česneku tzv. paličáky. Kyolic fermentovaný česnekový extrakt je vyráběn z organicky pěstovaných šlechtěných odrůd česneku paličáku, bez použití syntetických hnojiv a pesticidů. Nyní v 21. stoletím můžeme pohodlně využívat silné účinky toho co odjakživa pomáhalo našim předkům.
Dle potížíNachlazení ZnačkaKyolic
Produktové filtry
Cena

 – 

  • 446
  • 1274
Značka
Dle potíží
Podle oblasti
Podle potřeby