Minerals - BetterYou

BY06
Out of stock
383,00 
BetterYou Magnesium Oil Original Spray je nejsilnější a nejčistší hořčíkový sprej z řady a poskytuje skvělý způsob, jak doplnit hladinu hořčíku. Jednoduchá a vědecky ověřená metoda doplňování hořčíku. Formulovaný pro topické použití, BetterYou Zechstein Magnesium začíná vstřebávání okamžitě po nastříkání na pokožku. Tento základní minerál pomáhá podporovat celkovou pohodu a relaxaci. 10 sprejů dodává minimálně 200 mg optimálně vstřebatelného elementárního hořčíku. Hořčík je zodpovědný za více než 300 chemických reakcí uvnitř těla a podporuje produkci energie, duševní činnost, zdraví kostí a svalů. Správné množství hořčíku umožňuje tělu být přizpůsobivější a odolnější a vůči únavě. Suplementace hořčíku pomáhá také k zlepšení odpočinku a regenerace a ke zvýšení sportovního výkonu.
Hořčík je nezbytný pro správnou funkci lidského těla a podporuje mnoho tělesných reakcí, včetně produkce energie, zdraví kostí, kůže a svalů. Tento základní minerál pomáhá podporovat celkovou pohodu a relaxaci. Kromě zlepšení celkového zdraví přispívá transdermální suplementace hořčíku ke zlepšení spánku a zvýšení sportovního výkonu. Tento mnohokrát oceněný sprej ve variantě sensitive obsahuje 100% přírodních složek a dodává čistou formu chloridu hořečnatého značky Zechstein Inside bez chemických znečišťujících látek a těžkých kovů. BetterYou Zechstein Magnesium se aplikuje přímo na pokožku, kde se okamžitě vstřebává a účinně tak obchází trávicí systém. Je tedy vhodnou alternativou k tabletám a kapslím pro rychlé a pohodlné doplnění hořčíku.
BY01
Out of stock
348,00 
Now 100% Pure Magnesium Chloride Flakes je čistý hořčík chlorid a představuje ideální přírodní přísadu do koupele pro změkčení pleti a doplnění hořčíku. Pochází ze starověkého mořského dna Zechstein v Nizozemsku, jednoho z nejčistších podzemních zdrojů chloridu hořčíku na světě. Čisté hořčíkové vločky se tradičně používají ke zlepšení hydratace pokožky a jako uklidňující přísadu do koupele a pro koupele nohou. 1 hrnek magnéziových vloček obsahuje přibližně 19 gramů elementárního hořčíku.
Dle potížíStres Podle potřebyRelaxace, Doplnění, Celkové zdraví ZnačkaBetterYou
Product filters
Price

 – 

  • 348
  • 411
Značka (1)
Dle potíží
Podle potřeby