Doplňky stravy - Bolest hlavy

NO166
Out of stock
564,00 
Devětsil lékařský používají evropští bylinkáři po celá desetiletí a vědecké studie naznačují, že sloučeniny petasiny, obsažené v devětsilu, mohou podporovat průtok krve do mozku a podporovat normální funkce oběhové soustavy. Devětsil v tomto produktu je také bez nežádoucích pyrrolizidinových alkaloidů (PA), takže jej lze pravidelně používat. Now Foods Butterbur obsahuje také kopretinu řimbabu. Tento produkt navíc kombinuje devětšil s kopretinou řimbabou (Feverfew), jež je v našich končinách také tradičně používána na bolesti hlavy, migrény či ženské obtíže.
Dle potížíBolest, Bolest kloubů Podle potřebyBolest hlavy, Protizánětlivé ZnačkaNow Foods
NA07
Out of stock
499,00 
Feverfew (Tanacetum parthenium) neboli kopretina řimbaba se tradičně používá k podpoře správného tónu krevních cév. Tato řimbaba obecná je pečlivě testována a vyráběna v nejvyšší kvalitě.
Dle potížíBolest, Bolest kloubů Podle potřebyBolest hlavy, Protizánětlivé ZnačkaNature's Way
IB05
Out of stock
450,00 
Ubos (Spondias mombin) je strom vysoký až 80 m z oblastí deštných pralesů Amazonie. V moderní době je nejvíce vyhledávaný pro zmírnění následků nezdravého životního stylu a prostředí a pro optimalizaci správného fungování metabolismu. Místními obyvateli jsou využivány plody, listy a kůra tohoto stromu, přičemž nejcennější je právě kůra stromu. 
Dle potížíZáněty Podle potřebyProtizánětlivé, Bolest hlavy, Metabolismus, Posílení imunity ZnačkaInca Botanica
NO232
Out of stock
195,00 
Vitamin B2, also known as Riboflavin, is part of the group of B vitamins. It occurs naturally in some vegetables, liver, kidney, wheat germ, milk, eggs, cheese and fish. Riboflavin is an important cofactor of enzymes necessary for the production of energy from sugars, fats and proteins. It is also needed for the regeneration of glutathione, which supports the body's natural defense mechanisms and detoxification systems.
Dle potížíHomocystein Podle potřebyBolest hlavy ZnačkaNow Foods
Product filters
Price

 – 

  • 195
  • 564
Značka
Dle potíží
Podle oblasti
Podle potřeby (1)
    Show all (51)